Available 24/7 at
03189545895
on orders over $99
Learn More
up to 40% off*
Learn More
easy online returns
Learn More
Travel Backpacks Men Climbing Travel Bags Hiking Backpack Outdoor Sport School Bag Men Backpack Women
Question 1: What is the size of this bag in cm?
Answer:The size is Height 51cm, width 31cm, thickness 18cm.
Question 2: What is the weight of this bag?
Answer:The weight of the bag with packaging is about 490g.
Question 3: How many pockets does this backpack have?
Answer: 7 pockets in total
1 main storage bag (width 37cm, height 50.5cm)
1 internal laptop compartment pocket (width 29cm, height 28cm)
1 front zip pocket (width 29cm, height 29cm)
1 front sandwich pocket (width 13cm, height 7cm)
1 zippered handy storage bag (width 12.5 cm, height 27 cm)
2 side pockets (width 18cm, height 15cm)
Question 4: Is this backpack waterproof?
Answer: Yes, this bag is waterproof, but the zipper part is not waterproof.
Question 5: What is the length of the shoulder straps of this backpack?
Answer:The shoulder straps are adjustable and range in size from 39cm to 76cm
Question 6: What is the length of the chest strap of this backpack?
Answer:The chest strap is adjustable with a length ranging from 10cm to 18cm
Question 7: What is the capacity of this bag in liters?
Answer:The capacity of this bag is about 40L
Question 8: What size laptop is this backpack suitable for?
Answer:This bag can hold a 14-inch laptop.
You may return most new, unopened items within 30 days of delivery for a full refund. We'll also pay the return shipping costs if the return is a result of our error (you received an incorrect or defective item, etc.).
You should expect to receive your refund within four weeks of giving your package to the return shipper, however, in many cases you will receive a refund more quickly. This time period includes the transit time for us to receive your return from the shipper (5 to 10 business days), the time it takes us to process your return once we receive it (3 to 5 business days), and the time it takes your bank to process our refund request (5 to 10 business days).
If you need to return an item, simply login to your account, view the order using the "Complete Orders" link under the My Account menu and click the Return Item(s) button. We'll notify you via e-mail of your refund once we've received and processed the returned item.
We can ship to virtually any address in the world. Note that there are restrictions on some products, and some products cannot be shipped to international destinations.
When you place an order, we will estimate shipping and delivery dates for you based on the availability of your items and the shipping options you choose. Depending on the shipping provider you choose, shipping date estimates may appear on the shipping quotes page.
Please also note that the shipping rates for many items we sell are weight-based. The weight of any such item can be found on its detail page. To reflect the policies of the shipping companies we use, all weights will be rounded up to the next full pound.
Drostique | Nam tempus turpis at metus scelerisque placerat nulla deumantos |
Pharetro Lorem | Pellentesque diam dolor elementum etos lobortis des mollis |
Milancelos | Donec pretium egestas sapien et mollis |
Pellentesque | Sedcus faucibus an sullamcorper mattis drostique des commodo pharetras |
Proin Molestie | Pellentesque diam dolor elementum etos lobortis des mollis |
Cosmopolis | Donec pretium egestas sapien et mollis |
Thanks for subscribing!
This email has been registered!